Hej hej!

Sist jag skrev så skulle vi ju iväg med maja till öron, näsa, halskliniken. De gick bra. Om hon inte får fler öroninflammationer på ca 2-3 månader så händer inget men får hon det blir det rör & operation. Bara att hålla tummarna. De kollade däremot trycket på Noels öron, man ska tydligen göra det 3 månader efter en öroninflammation & det såg fortfarande "stelt ut" som läkaren uttryckte sig. Vet inte riktigt vad det innebär mer an att vi ska tillbaka med han om ca 2 månader för ny koll.

Nu är jag & skrotarna ensamma hemma. Marcus är till Göteborg & jobbar tisdag till torsdag. Ensamt & tråkigt. Vi saknar dig pappa. 
Nu har jag "slängt ungarna" i säng efter att de badat ihop. De är för söta, verkligen det bästa som finns. Älskar er massor.
Nu har jag "min egen" tid ett tag & den ska spenderas följande. Ska ringa älsklingen & kolla läget, träna en stund på orbin, situps, duscha & sen kolla klart på filmen jag började titta på igår ( Huset vid sjön, kärleks dravel ) ;-).

Japp det var alles för nu.

Tata.

Länge sen nu.

Vill passa på att önska alla mina läsare en god fortsättning på det nya året. Tänk va tiden går fort. Vår lilla "bebis" har hunnit bli 8 månader redan. Noel kan numera också dra sig framåt. Om man lockar med fjärrkontrollen till tv:n eller våra telefoner går det jätte bra haha. Så med andra ord går det inte så fort än, men idag så la jag han vid vårat vardagsrumsbord & längre bort vid matsalsbordet så hade vi lagt en hög med kartoner ( helgens köp på Ikea ) som var så intresanta att Noel drog sig ända bort dit, sötisen. Eller när man öppnar luckan till diskmaskinen, då kommer han också hihi. hans stil är rätt så rolig också, dra sig framåt & upp med rumpan, ser ut som en larv ;-).


Nyåret spenderades hemma i goda vänners sällskap. Vi hade Sofie, Mats & Leija här från Göteborg. Det var super trevligt & mysigt. Vi ses ju så himla sällan numera, men nu dröjer det inte så länge tills nästa gång. Vi ska nämligen på Leijas dop den 30:e Januari.
Vi åt iaf gott & drack gott, även om Mats tyckte ja drack för dåligt på nyårsafton. Tog lite mera kvällen innan då vi spelade spel. Roligt fast killarna vann, eller rättare sagt vi lät dem vinna haha ;-).
Sen så var jag ju hår frisörska på nyår också. Emma, en tjej på 12 år ville så gärna att jag skulle göra henne nyårsfin & det är klart att jag ställer upp på det & det blev jätte bra. Se själva längra ner. Efter det fixade jag håret på Mats, Sofie & mig själv. Sen var jag helt slut. Tur att Marcus & Sofie lagade huvudrätten, som bestod av baconinlindad kyclingfilé fylld med soltorkade tomater, chilivitlök & basilika & till det potatisgratäng. Mums. Till förrätt var det Toast Skagen & efterrät Jordgubb & lime pannacotta toppad med hackade jordgubbar blandade med passionsfrukt. Enkelt & gott.


Vilken busa vinter vi har fått då. Går inte att va ute några längre stunder. Fast jätte bra väder till att göra islyktor.
Man fyller en hink eller bunke med vatten & ställer ut den i ett par timmar. Jag tog en av Majas "sandlådehinkar". Ställde ut den i ca 4-5 timmar. Det ska vara fruset fast inte fruset rätt igenom, vattnet ska fortfarande skvalpa innuti. Sen tar man & vänder upp & ner på hinken/bunken så att botten blir toppen & så knackar man sönder toppen & häller ut vattnet som är kvar & woala så har man en islykta :-) Tack för tipset Fia. Bild kommer längre ner.

Eftersom det är så kallt har det inte blivit mycke till pulkaåkning, mer än till & från dagis. De har blivit mycket tv & just nu är det Bumbibjörnarna som hägrar. Hipp hurra för här kommer bumbibjörnarna, studsar omkring igenom skogarna & vi får följa med & vi får följa med....... haha man blir lätt skadad ;-)
Vi har även varit till busfabriken med två grannpar med barn, de var mysigt. maja hade hur kul som helst & Marcus med. Ibland undrar jag vem av dem som har roligast.

ja måste berätta nåt som Maja sa härom dagen när jag satt & visade Milla lite bilder från när lillebror föddes. Bilden som Maja då får syn på är den när Noel precis har kommit upp på min mage. Pungen var ju ganska röd & svullen på han & då säger Maja " lillebror har en köttbulle i rumpan"  Mooahahahaha. Barn ja säger bara barn.


I morgon ska vi till Öron, Näsa, halskliniken med maja. Vi fick en remiss dit för hon har ju haft så många öroninflammationer så nu vill de kolla upp henne lite mera vilket känns jätte skönt. För man ska väl inte ha 5 st på ett år eller?

Annars är det rätt bra. Trött konstant men men vem är inte det. Har även registrerat mig på viktkoll (börjar i morron) så nu jäklar ska de sista 8 kilona bort. Ni får peppe mig. Fast jag ska synda redan på lördag. Jag & några grann tjejer ska träffas & käka kex & ost & dricka vin, mums & kanske singstar Wihii. Kulit.

I skrivande stund så håller Marcus på att montera det sista på våra nya garderober. Har ju sålt den andra vi hade. Den var för stor & stod på fel plats. Ja ja jag vet. Skulle jag ha tänkt på innan & det fanns ju de som påtalade detta innan vi köpte den men "någon" undrar vem, ville ha det absolut precis såhär & det får jag sota för idag. Går jätte back på detta men han som köper den blir väldans glad. Kul att göra nån glad. Men bra & fint blir det :-)

Nu ska ja krypa ner under täcket för ja gäspar som bara den.
Sov så gott.

ZZzzzz

                                    EMMA


                                                                                       
  Hon är så himla söt & vilket tjockt fint hår.

Ja såhär blev jag, ser dock lite trötter ut ;-)



Maja med lilla Leija. Så fina :-)



    Islyktorna :-)


Lite bilder från busfabriken














Ja som ni ser så hade vi en super rolig dag på busfabriken. Maja blev
dock lite trött på slutet ;-), men ni ska inte tro att hon var lättsövd
på kvällen. Kunde man ju tro men inte våran Maja inte.


Våran badkille. Älskar att bada. Blir jätte arg om man tappar upp
badvatten till bara Maja hihi.




Snorig men glad :-)









Mina älsklingsgrabbar. Älskar er. Puss


RSS 2.0