Morsdag!

Idag är det morsdag & jag fick jätte fina presenter av Maja & Noel. Fick dom redan igår faktiskt, undrar om de var barna eller Marcus som inte kunde hålla sig tills idag ;-). Gör inget, söta är de iaf. Fick ett jätte gott kaffe med smak av Irish Cream, ett plojspel (sanning & konsekvens, ska kanske ha intagit starkare dryck än kaffe om man ska spela det med andra), en fotskrapa & en duschboll. Tack mina älsklingar, mamma älskar er.

Annars har vi grejat mest hela dagen. Jag har rensat resten av häcken på framsidag & lagt på täckbark. Dock räckte inte 6st säckar så Marcus får köpa flera i morron. Brände mig rejält på ryggen när jag satt där & rensade.... aj aj aj får se om jag kan sova nåt i natt. Att man aldrig lär sig ;-).
Marcus har fixat stuprännan, satt den på andra väggen. Blev jätte bra och så har han klippt gräset.
Maja har invigit badbassängen för i år. Det var jätte skoj.
Sen så har vi även hunnit med att dricka kaffe hos Hanna, William & Towe. Martin jobbade.

Lite bilder från dagen :-)

Kan man bli sötare än så här?




Min Handyman ;-)



Så här fin är min älskling :-)



Marcus & Maja fick gå & tömma lite jord som vi grävde ur från häcken så
att vi kunde lägga i mera täckbark. Hoppas nu att man slipper de värsta av ogräset.
För så kul är det inte att rensa.



Tog en powernap efter middan & ammning. Underbart. Titta moster Susanne så fin
jag är i min moln pyjamas :-)



Maja tog också en powernap ;-)



Klockan var då redan 17,30 så vi tyckte att det var lika bra att lägga Maja för natten.
Skulle bara kissa pottan innan. Stackars liten somnade på pottan :-)
Varit en jobbig dag idag & väldigt varmt. Då blir man så här trött.


Som sagt vi får se om jag sover nåt i natt......



Vi har iaf haft en underbar helg ihop hela familjen. Mycket att fixa men underbart att ha hus.
I morron ska ju också bli en varm & fin dag. Marcus ska jobba halvdag i morron så han kommer
hem till lunch. Me like ;-)

Får ju inte glömma. Maja har nu varit blöjfri en & en halv vecka med bara en olycka en natt.
Jätte duktig är du min älskling. Och idag har hon bajsat på pottan två gånger. Gissa om det var någon som var stolt sen.
Det var mamma & pappa också kan ja lova. För innan idag så sa Maja jag ska bajsa pottan men då kom det inget & sen så blev de en olycka i byxan men efter det så bajsade hon alltså två gånger på pottan. Våran duktiga tjeja.
Mycket skitsnack blev det ;-)
Men man blir ju såå stolt. Har gått så fort.

Nu ska ja gå ner & bada Noel :-)

Ha de bra allihopa. Kramar från oss.

Lite bilder!

Var ju ett tag sen jag la upp lite bilder så jag tänkte göra det nu :-)


                                                     Syskon mys
                        


                                           Mys med pappa
                Ligger på pappas trygga mage & sover gott.
               Finns inget bättre än att mysa med sina barn.




Även en bild på mamma & Noel som myser.
Puss lilla Noel, mamma älskar dig.





                       Min lilla lilla fot. De är så små, mjuka & goa.



Magsjuka!

Blev inget kalas för Maja idag & ingen resa till mormor. Vi var ju till Norrköping & shoppade igår & när vi åkte därifrån så stannade vi till på Mc för att äta lite för sen så skulle vi hem & packa & åka vidare till mormor. Va hade ju tänkt att åka dit idag men Milla ville att vi skulle komma redan på fredagen så det tänkte vi göra. Väl inne på Mc så gick Marcus, Maja & Noel & tog ett bord & jag gick för att beställa mat, då kräks Maja. Stackars liten. Hon kräktes på natten också men hon hostade så, så vi trodde att det berodde på hostan men så var tydligen inte fallet. Vi ringde & fråga mormor hur vi skulle göra, om de var ok att komma ändå. Vi visste ju inte riktigt vad det var. det var ok sa hon. Maja verkade mycket bättre så vi åkte hem & packade & åkte sen mot Nyköping. När vi precis har passerat Norrköping så kräks Maja igen. Jag får då ta emot med händerna mina, usch fy & bläää. Skriker STANNA till Marcus & han säger jag stannar vid nästa avfart, nej nej du stannar nu skriker jag med kräk i mina händer. Fick alltså stanna med varningsblinkers på motorvägen & ut men Maja & tvätta med våtservetter & byta kläder. Vända & åka hemåt igen. ja ja der var den dagen det ;-)

Kram kram

Noel ögoninflammation!

Japp Noel har idag fått ögoninflammation, stackarn. Varar & rinner massor. Baddar med pads & varmt vatten. Får ringa bvc i morron & höra om de behövs nåt mera.
Idag när jag & Noel hade lämnat Maja på dagis åkte vi till mitt jobb & hälsade på. Fikade lite & passade på att handla lite när man ändå var där. Alla tyckte att du var så liten & fin min lilla Noel. Jag var sååå stolt, som bara en mamma kan vara.
Var sen till Ikanohuset iadg med men jag var tvungen att handla två presenter. Maja är bjuden på barnkalas på lördag. Grannflickorna Moa & Vilma fyller 5 & 3år. Roligt.
Efter kalaset ska Marcus, Maja, jag & Noel åka till mormor & sova kvar till på söndag. Moster Susanne kommer dit också.
Ska bli mysigt.

Regnet bara vräker ner så just nu har ja svårt att tro att det ska bli så varmt & fint i helgen. Uppemot värmerekord på vissa ställen. Skönt.
Fast jag har ju inte så mycket sommarkläder direkt. Ska se om jag hittar nåt nu men man blir nog bara besviken & ledsen. Inte kul att prova när inget passar. Men men får köpa lite nytt ;-). Det är ju alltid kul, eller kanske inte. Vill ju gå ner lite till men det kommer väl.

Så nu ska ja gå & prova lite.
Önska mig lycka till ;-).

Kram kram till er alla.

Marcus Maja & Noel ni skänker mig sådan glädje & kärlek. Älskar er så. Puss & kram

Pappa kom hem!!

Ja nu vill jag att Marcus ska komma hem. Maja trött & grinig efter dagis & mamma har varit på Ikanohuset & shoppat. ja vet ja vet, jag skulle ha varit hemma & vilat så kanske jag hade haft mera tålamod nu men men ni känner väl mig.
Hittade en hel del sommarkläder till Maja & en pyjamas & strumpor till Noe & en t-shirt till mig. Men de hade dåligt tyckte jag. Ska försöka lura med mig Marcus till Norrköping nån dag & titta lite där ;-). Vi måste även titta på sulky & ny bilbarnstol till Maja & då måste vi ändå till Norrköping för de har större utbud på Babyproffsen där.

Nu innan när jag skulle byta bajsblöja på Noel så både bajsa & kissade Maja på sig, kul kul. Jag hade precis försökt få henne på pottan men icke. ja ja så är det ibland. Så nu går tvättmaskinen igen. Den går varm här hemma nu. Byter ju en del gånger på lilleman också, kiss, kräk & gud vet allt.....

Igår när jag & Noel hämtade maja från dagis så var vi med hem till Hanna, William & Towe. Barnen åt mellis & vi drack lite kaffe, sen så busade de lite. Roligt. Det var jätte fint väder, varmt & soligt så vi satt på deras nya fina altan. Underbart.

Nej nu hinner ja inte mera. Noel är hungrig.

Kram kram

Trötter nu!

Nu är ja helt slut. Jätte trött. Klippte halva häcken på framsidan, får ta resten i morron.
Jag hann även med att tvätta, dammsuga & torka golven, men som sagt nu är ja helt slut.
Trött som bara attans & ryggen värker. Ja ja jag vet att jag klagar men jag var bara tvungen ;-).
Marcus är & lirar innebandy & Noel har varit lite kinkig nu. Ätit i omgångar & haft lite ont i magen tror jag men nu peppar peppar så sover han & jag ska för en gångs skull gå & lägga mig i tid.
Ska passa på att ta en promenad & vila i morron när Majsan är på dagis.

Trodde jag ja, att Noel sov. Nu gnäller det från sovrummet, suck........

Älskar er så min lilla familj.
Puss & kram Marcus Maja & Noel

Bvc uppdatering!

Nu har vi kommit hem från bvc. Tog sin lilla tid att gå dit då maja gillar att plocka maskrosor ;-).

Noel väger nu 4470gram, 53,5 cm lång & 37,2 cm i huvudomfång. Stor kille nu :-). Fast jag gissade ju på större ;-)
Maja vägde sig också & väger 13,6kg. Stor tjeja nu.
Efter bvc så gick vi in på Ica & handlade lite & köpte glass som vi mumsade på på vägen hem. Smarrigt.
Sen så gjorde vi lite lunch. Plättar med sylt & socker. ja vet ja vet, inte så värst kreativt utav mig men vi fick nåt i magen iaf & vi blev mätta. Nu sitter Maja & tittar på Karlsson på taket.  jag ska gå ner & byta blöja på Noel, sen funderar jag på att ta en kopp kaffe i solen på altanen. Kanske om ork finns rensa lite ogräs i häcken, vem vet ;-)

Ha de gott allihopa & kämpa på på jobben.

Kramis

Maja är sååå duktig!

Maja är såå otroligt duktig.  Nu har maja varit blöjfri i fyra dagar men haft blöja på natten men igår kväll när hon skulle sova så sa hon, vill inte ha blöja & då är det ju bara att hoppa på tåget :-).
Hon sov hela natten utan & var torr nu på morronen. Mamma & pappa är så stolta över dig gumman. Hon vaknade 06,45 & gick då ner till pappa & sa jag är jätte kissnödig & kissade på pottan. Duktig tjeja :-).
Just nu så hoppade hon upp på toaletten alldeles själv med hjälp av sin lilla pall & så ropade hon på mig & sa kan du hjälpa mig hålla i tröjan, go du är gumman.


Fotograferingen på Noel igår gick jätte bra. Fick dock amma ett par gånger emellan ;-). Sen så gick vi till Mc & käkade lunch.  Maja var jätte hungrig & åt upp en hel cheece burgare. Noel sov jätte länge efter det, ca 4 & en halv timme. Jobbigt att va modell ;-).

Nu ska vi gå till bvc med lilleman & se vad han väger nu....Mamma gissar på 4600gram el kanske mera ;-) så som han äter :-)

Uppdaterar senare.

Kram kram

En härlig dag!

Idag har vi haft mormor, morfar, Milla & Linus på besök. Milla & Linus är fortfarande kvar, de sover kvar. Jätte kuligt.

Mormor, jag, Noel, Maja & Linus tog en promenad till affären & köpte glass & lördagsgodis. Linus åkte inlines. Jätte duktig är han. Tyvärr gick vi dock när vädret var som sämst för det började regna när vi kommit halvvägs ;-), men lite vatten skadar väl inte ;-). Sen var det jätte fint väder hela kvällen.

Maja har lekt med grannpojken Hugo hela dagen. De leker så otroligt bra ihop. Man märker knappt av dem, så söta så. Samsas om allt. Låg & gosa i Majas säng under täcket ;-)..... lite tidigt kanske.

Marcus han har skruvat på altanräcket. Duktig han. Sen så har han grillat grillspjut till oss, det var jätte gott. Tack älskling.
Linus har klippt gräset åt oss, gullunge där :-). Jätte duktig. Skönt tycker Marcus då slipper han ;-).

Nu på kvällen så badade Maja & Linus i badkaret. De gillar Maja.
Sen så badade Milla & Linus lilla Noel i badbaljan. De älskar han, han blir jätte lugn av det. Man ser verkligen hur han njuter & bara flyter omkring i baljan.

I morron ska vi åka & fota lilla Noel. Roligt. Hoppas bilderna blir bra.
Nu ska ja gå & lägga mig. Har blivit jätte sent nu två kvällar & det blev inte så tidigt idag heller fast jag hade bestämt mig för det.
Så god natt alla & sov gott.

Kram kram

                                  Mys med Hugo



Så här fin blev jag i kläderna jag fick av dig moster Susanne. Puss & kram.
Älskar dig.



                                        Mys med moster Milla




                                      Nybadad så härligt




Sägs att de känner sig trygga när de ligger såhär med armarna.
 Klart jag är trygg i mammas sköna famn :-)
Jag älskar dig Noel mer än ord kan beskriva. Du är så vacker.
Kan sitta & bara titta på dig i timmar.  Puss mammas kille.





Regn, regn & fika ;-)

Ja som jag skrev igår då så blev det ju regn, alltså ingen utflykt med barnen. Istället så åkte jag, Marcus, Maja & Noel in till stan en sväng efter lunch. Marcus köpte två jätte fina blusar till mig ( sen födelsedagspresent ). Ruskigt sen säger marcus haha. Jag börjar bli van ;-). Men vi fick ja barn dagen innan så han är förlåten. Tack min älskling. Sen så fikade vi lite.
När vi kom hem så kom Hanna, Martin, William & Towe över på fika. Alltid kul när vi ses.

Igår kväll vet jag inte vad vi höll på med, vi kom nämligen i säng kl 00,30 gulp. Trötta tvåbarns föräldrar som vi är borde vi gå & lägga oss betydligt tidigare.
Vi gjorde en liten tavla med Noels hand & fot avtryck iaf. Vi kavla & tryckte & kavla & tryckte. Mamma blev aldrig nöjd & pappa blev lite arg ;-), men till slut blev det bra. 

Ja här står Marcus & knådar deg ;-) Ja här står alltså Marcus & knådar deg ;-)

                                          Så här blev det





                            Två stolta pappor & deras små, så söta.




                        Maja & William myser i soffan, gullungar.




Ja det var våran dag. Nu ska vi titta på 3st 24 avsnitt. Sova i soffan med andra ord.

I morron kommer mormor, morfar, Milla & Linus på besök. Roligt.

Puss & kram & god natt.



En lugn dag!

Idag är det ju Kristi himmelsfärds dag & Marcus har varit ledig från jobbet, skönt. Jag har inte gjort så mycket. Dammsugit & tvättat lite sen så var jag till Ikano gallerian en sväng. Hittade jeans & två tröjor till mig :-) en body till Noel & tajts, kjol & kapribyxor till Maja.

Marcus har snickrat staket & varit jätte duktig. Snart klar.
Hanna & Willam var förbi en snabbis innan lunch så Maja & Willian fick leka lite.

I morron ska Marcus jobba halvdag hemifrån, jätte skönt tycker jag ;-), då får vi iaf eftermiddan ihop & göra nåt kul.
Eventuellt så skulle jag & Hanna med barn gå till skogen en sväng i morron om det är bra väder men då regnar det väl....

Nu ikväll efter maten ( vi grillade för ovanlighetens skull ;-) ) så tog vi en promenad. Det var såå skönt, varmt & vindstilla, nice. Maja cyklade på sin trehjuling, så söt & Noel sov gott i sin vagn & gör än.

Noel växer & växer, stor kille snart. Vart tar tiden vägen, det går alldeles för fort. Det är så underbart att ha bebis igen. Han är så snäll mammas pojke ;-). Älskar dig så mycket Noel.

Nu håller Marcus på att natta Maja. Ja hon har varit vaken tills nu trots att hon inte sovit nåt under dagen. Så ni förstår vilket helsike vi får om hon sover om så bara 30 minuter på dagen......
Snart ska ja sätta mig i soffan & jäsa framför "Bonde söker fru" som börjar idag.

Sov gott alla.

Kram kram

Vi älskar er Maja & Noel. Puss & kram från mamma & pappa.

Idag börjar allvaret ;-)

Idag börjar Marcus jobba igen & jag är hemma med två barn hela dagen eftersom dagis har studiedag. Dessutom har jag feber & jätte ont i mitt vänstra bröst. Nån form av infektion. Antagligen har det läck ut mjölk i bröstet från några mjölkgångar, de var iaf vad Åsa på bb trodde när jag ringde dem i morse. Ska försöka vila mycket ( ensam med två barn,  Yea right ) dricka ordentligt & ta panodil & ipren. Blir det värre får jag åka in & de får titta på mig.

Fotograferingen gick jätte bra. Maja var jätte duktig & höll lillebror i knät. När vi tar kort på henne så vill hon ju alltid titta på varje bild direkt efteråt men nu satt hon så snällt stilla med lillebror & va sååå stolt. Det blev en jätte fin bild som snart publiseras i tidningen.
Idag ska jag boka in en tid för fotografering på Noel. Vill ha sånna där mysiga hand & fot bilder.

Får se om jag hinner skriva nåt mera idag, men jag ska försöka aktivera maja lite & samtidigt vila så mycket jag kan. Den ekvationen går inte ihop någe vidare men men.

Lägger iaf upp lite bilder.

Kram kram


  Trött Maja                             Mys med mamma            
      
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Så vacker min lilla Noel                                                                                        
                                                                                                        


Gör som mamma gör ;-)                                                                                       



Hmm funderar lite                                                                                                  
                                                                                                       



Så liten & fin hand                                                                                           


Stökig natt!!

Kvällen flöt på bra, Marcus var ju som sagt på innebandy. Jag ammade Noel ca kl 21 & sen la jag honom i hans säng för natten, inga problem. Jag gick & la mig strax efter 22 & 22,25 vaknar Maja & kommer in knallandes till mig & är ledsen. Hon får gå & hämta nappen & Lady & kommer sen in till mig igen & kryper ner bredvid mig.
Kl 01,40 vaknar Noel & vill ha mat. Ammar ca en halvtimme, byter blöja & lägger tillbaka han i sängen. Marcus bär över Maja till sin säng kl 02. Efter det så stökar Noel & vill inte ha nappen, Marcus tar upp han & försöker söva han men det går inte. Kl 02,40 får han därför mat igen. Jag är då dötrött..... Men sen så somnar han.
kl 06,30 kommer Maja in till oss & vi försöker få henne att somna om en liten stund hos oss men det går sådär. Kl 07 går marcus upp med henne & jag & Noel får sova till strax före kl 08 då det är dax för mat igen.
Ja ja det var den natten det :-) En numera helt vanlig natt hos familjen Westlund Nilsson ;-) Bara att vänja sig.


Nu har vi haft besök av Hanna & lilla Towe. Towe föddes den 4:e maj. Vi drack lite kaffe & pratade lite skit ;-)
De har även en liten Kille, William som är lika gammal som Maja. Fyller bara ca en vecka innan Maja. Så vi har barn som är lika gammla, jätte kul. William & Maja går på samma avdelning på dagis & de leker jätte bra ihop.

Nu ska ja snart hoppa in i duschen &  försöka fräscha till mig lite, sen laga lite lunch. marcus är ute & snickrar på vårat staket till altanen.
Sen ska vi hämta Maja kl två från dagis & hem & göra oss fina för sen ska vi åka & fotografera de små till tidningen. Födelseannonsen :-).
Får se om ja hinner skriva lite till ikväll.
På återseende ;-)

Puss Kram alla.

             I mamma & pappas säng trivs jag allra bäst :-)


Hembesök av bvc!

Idag hade vi hembesök av Helena från bvc. Vi fikade & pratade om förlossningen & lilla Noel såklart.
Noel väger nu 4180gram, har gått upp 310gram på 6 dagar. Duktig kille eller så har mamma grädde i tuttarna ;-).
Helena tyckte att Noel var en jätte fin kille. Såg ut att må bra & verkade så lugn, hoppas det håller i sig :-).

När Helena hade åkt så åkte vi in till stan en sväng. Jag hittade en tröja & ammningsbh. Maja fick en tröja & Noel fick tre st bodys. pappa blev utan ;-).

Handlade lite mat på vägen hem & när vi kom hem så gjorde pappa sin goda pizza, mums gott gott.
Under tiden som Marcus gjorde pizza så ammade jag Noel & då skulle Maja amma sin Skrollan docka. Hon sa, Skrollan äta från min tutte & drog upp tröjan & satt i soffan bredvid mig, sååå söt tjejen min.

Nu så sover både Noel & Maja & Marcus är på innebandy med grabbarna & jag hamnade här en sväng men ska snart gå & lägga mig & läsa lite. Fast nu kom jag på att tvättmaskinen är klar så det blir till att hänga tvätt nummer två idag först, suck. Tvättar en del nu ;-).

Sov gott alla som läser

Puss & kram


                 Våra älsklingar sååå fina. Puss på er!



                                              Maja leker doktor!

Noel är här :)

Onsdagen den 6:e maj kl 00,04 föddes föddes vår älskade Noel. 3990gram, 51 cm lång & 36 i huvudomfång.
Skriver en förlossningsberättelse sen.

Nu har vi varit hemma i en & en halv vecka. Tiden går så fort nu. Annat var det sista tiden när man var gravid & gick & vänta & vänta.
Gissa om storasyster är stolt över sin lillebror. De är så underbart att se. Hon älskar sin lillebror & säger hela tiden ja vill hålla lillebror & klappar & pussar på han hela tiden. Min fina tjeja du är så snäll mot lillebror, mamma stolt över dig.

Det går inte att beskriva med ord hur det känns att vara tvåbarnsmamma. Är helt underbart. Så stolt.
Mina älskade barn jag älskar er mest i hela världen.

Nu äntligen gör inte ammningen ont, sååå skönt.
Fick feberfrossa fjärde dagen när mjölken rann till ordentligt, inte kul. Frös & skakade & hackade tänder så mycket att Marcus var tvungen att krypa ner under mitt täcke & värma mig. Det var inte kul. Men nu så börjar vi få lite ordning på rutiner & ammning.

Ska försöka komma ut på lite promenader nu. Har haft & har fortfarande mycket ont i livmodern när jag ammat så jag har haft lite jobbigt att gå. men nu måsta jag ut lite så dessa extra kilona försvinner. Hittills har jag gått ner 8,7kg, inte så illa ändå men 10 kvar.
Ja ja det är ju bara så det är.


Kan inte sluta titta på dig lilla Noel. Just nu ligger du här bredvid mig i din babysitter & sover. Du är så söt att det gör ont i mammas hjärta. Du & storasyster är det finaste som finns.
Vilken känsla det var när jag äntligen fick upp dig på magen. Mamma sa ja ser pungen, ja ser pungen .
Jag visste att det var en liten kille i mammas mage.
Är så förbaskat stolt över mig själv som klarade av att föda normalt denna gången.
Tack vare Marcus så klarade jag av det, vi var ett bra team se de på förlossningen.
Tack Marcus min älskade för allt stöd & hjälp under förlossningen, utan dig hade det aldrig gått. Du var mitt mod, (räckte att du gick på toa så fick jag ondare av värkarna) du var mitt stöd, du var min trygghet. Du är mitt allt & jag tror inte att du förstår hur mycket jag älskar dig & hur mycket du betyder för mig. Älskar dig nu & för alltid.
Nu har vi två små fina barn, en av varje dessutom. Inte illa, bra jobbat av oss.

Noel & Maja vi älskar er mest i hela världen.
Pussar & Kramar Mamma & Pappa

Välkommen till min nya blogg!

Här är min nya blogg på mina två älskade barn. :)
Ska försöka uppdatera så mycket jag hinner. De vill säga inte så mycket då med tanke på att man är tvåbarnsmamma nu & då hinner man inget ;-).

Puss & kram Noel & Maja. Mamma & pappa älskar er mest i hela världen.

RSS 2.0