En härlig helg.

Börjar med att berätta att fredagen gick bra, bara arg två gånger tror jag. Det krävs ju "lite" mera tålamod från mig då ;-) & helgen har också gått bra fast vi har ju blivit arga några gånger. Treårstrots är fasen inte & leka med & detta är väl bara början......

I fredags ringde kusin Linus & undrade om han fick komma till oss & bjuda på fika. Han hade bakat kladdkaka. Det fick han naturligtvis :-), så Milla & Linus kom förbi en sväng. Kladdkakan var supergod &  det var jätte mysigt att ha besök av er. Tack Linus va du är gullig.

Igår var vi med Hanna, William & Towe till skogen & grillade korv & fikade. Jätte gott & mysigt. Kvalitetstid, de måsta man göra oftare.

Vi har även fått en hel del gjort. Slipat & oljat utemöblerna så att de klarar vintern. Oljat altanen, grävt ur gräs intill häcken så att det blir en liten kant mellan gräsmattan & häcken, klippt gräset & rensat lite ogräs.

I morron är det måndag & ny vecka. 

Ha en bra kväll alla & sov så gott.
Kram kram

Fredag. En ny dag. Nya möjligheter!

Läste en gammal kompis blogg nu ikväll & där skrev hon om hur man tjatar, gnäller & skriker på sina barn hela tiden......
Hon hade testat en annan variant idag & det hade gått mycket bättre. Duktigt gjort Fia. Hatten av för dig & tack för påminnelsen. Vet ju om det men när man inte får sova så mycket & humöret tryter så är det inte så lätt men....

Så i morron fredag, ny dag & nya möjligheter. Jag ska inte brusa upp & tjata & skrika på lillfisen i morron. Ska bara prata lungt men ändå bestämt & verkligen ta mig tid att förklara varför ja blir arg & så. Det är ja skyldig dig min älskade Maja. Det är inte lätt att va tre & bli storasyster på en & samma gång. Fy va dåligt samvete jag har nu. Man har aldrig så dåligt samvete som när barnen sover. Hur mycket ja än anstränger mig känns de aldrig som att jag räcker till. Kan ju va så att jag har väldigt höga krav på mig också.....

I morron fredag, möjligheternas dag.....

Önska mig lycka till. Jag behöver nog det ;-)

Syskon kärlek.

Syskon kärlek, visst är det underbart. Efter att ja ammade Noel i morse så fick han ligga på en kudde i våran säng & somna om en stund, mammamys ;-). Sen när Maja vaknade kröp hon upp till oss. Hon klappa lite försiktigt på lillebrors huvud men han bara vände på sig & ville inte vakna, så söt, men skam den som ger sig, med andra ord han vaknade.... ;-) då hämtar Maja en bok ( Busiga Bebben ) & börjar läsa för lillebror. Hon är så go med honom att ja blir alldeles tårögd. Okej att hon är trotsig & "lite jävlig" mot oss nu men lillebror är hon så snäll mot hela tiden. Du är så duktig Maja.
Efter att jag hade hämtat Maja från dagis så la jag Noel bredvid maja i soffan medans hon såg på Kalle Anka så att de skulle få lite syskonmys medans jag dammsög, efter ett tag säger hon stolt " jag fick han att somna" & sitter & stryker han över huvudet. Gud ja tror ja spricker av stolthet. Mina änglar.

Nu ikväll så somnade Maja i soffan redan 18,30. Hon var jätte trött efter gymnastiken idag. Pappa var med och tittade idag. Vi är så stolta, hon är så duktig & det är jätte kul att se de små hoppa omkring, gå balansgång, hänga i ringar & göra kullerbytta.

Nu håller Marcus på att ge Noel lite ersättning i flaskan. Pappamys ;-).

Ha en underbar kväll alla 
 
            // kram Carola








Vårat hus!

Lovade ju bilder på ljungen som jag planterade igår & tänkte då även passa på att visa vårt hus :-).


Ja så här blev det med ljungen.


Ala huset, vårt hem.


Så här ser det ut när man kommer in.


Hallen


Köket, min plats med andra ord ;-)



Toaletten på nedre plan.



Vardagsrummet. Mys pys att ha kamin :-)





Hallen uppe. Gjorde om här så att jag har min syhörna här också :-)
Perfekt då kan Marcus surfa & jag sy & ändå vara tillsammans.
Blev super tycker vi båda.


Vårt sovrum. Har nyligen sytt gardinen & den gröna kudden. Den andra
kudden ska snart få nytt fodral den med.



Majas rum. Ja jag vet de blev lite väl rosa. Har även här sytt gardinerna.
Ska även göra två röda kappor till.



Hallen uppe. Dörren längst till vänster är ett badrum & dörren längst till
höger är Noels rum. Tyvärr så blev de inga bilder på dem då badrummet
var lite stökigt, hängde tvätt där inne ;-) & Noel sov i sitt rum.
En annan gång.



Ja så här ser det alltså ut hemma hos oss.
Idag har de varit & asfalterat gatan utanför. Blir bra.
Marcus & barnen är fortfarande snuviga & jag tror att jag håller på att bli sjuk.
Vi får se åt vilket håll det tar.
Nu så bar Marcus upp Maja i sin säng, lillskruttan somnade i soffan framför bompa idag ;-)
& lilleman ligger på mage på ett täcke på golvet & sover även han. Livet är underbart ibland ;-)

Ha en bra kväll alla så höra & ses vi en annan dag.
Kramar till alla.






Pyssel.

Nu i helgen så pysslar vi lite. Marcus håller på med en dyn & diverse låda till mig. Den börjar ta form nu & den kommer att bli jätte fin när den är klar. Snart ska vi måla den :-)
Jag var iväg igår & köpte lite nya blommor till framsidan, blev rätt så bra & mysigt. Fick en ny idé också...... konstigt ;-) ska iväg idag & köpa mera blommor, ljung som ja ska ha i tre svarta krukor längs vår långa vägg. Bilder på det kommer senare. Marcus säger måste vi köpa allt hela tiden??? Jo förstår ni, det är så jag låter, "vi måste köpa". Japp så ä det ;-) jag gillar att shoppa & pyssla & göra fint.
Vi ska även försöka få tid till att olja altanen & utemöblerna så vi kan packa ihop dem inför vintern, men dygnets alla 24 timmar räcker liksom inte till.

Nu ska ja hoppa in i duschen. passa på när lilleman sover & Maja ser på tv. Storman sover han med ;-), han var så snäll & gick upp med Noel tidigt i morse när han vakna så jag fick ligga lite längre & sen vid åtta så bytte vi ;-)
Man måste ju hjälpas åt så båda får lite sömn, men ja saknar långa mysiga frukostar ihop, men men man kan inte få allt. Älskar när det är helg & jag får vara med familjen. Jag älskar min underbara lilla familj. Puss på er alla.


Så här blev det. Lite höstfint :-)





Min fina låda snart klar. Du är så duktig älskling :-)



Maja är så duktig & hjälper pappa hänga tvätten. Mina finaste :-)



Gäsp, nu är ja trött. Vill inte se på tv mera ;-)



Två snuviga barn.

Vi har två snuviga barn här hemma & jag har inte sovit på 5 nätter. Vet att det hör till när man har småbarn men måste ändå få gnälla av mig lite.
I söndags åkte ju Marcus till Göteborg & på måndag åkte jag & barnen till mormor & morfar. Vi träffade moster & kusinerna & var på stan & fikade. Trevligt men som sagt ja har inte sovit på några nätter. mamma & pappa hade barnen lite på mornarna så ja kunde ligga kvar till nio iaf. Fast sov kan ja ju inte säga att ja gjorde. Vilade lite ändå. Det är ju rena tortyren att inte få sova.
I onsdags natt trodde jag att jag skulle dö. Noel var så grinig & snorig. Skrek i en & en halv timme, mellan 00,30-02,00. Var uppe & ammade vid 00,30 & gjorde rent näsan & gav näsdroppar. Vaggade vagnen över en tröskel, inget hjälpte. Till slut gav ja flaska med ersättning & då somnade han. Stackars Maja sa "mamma kom & lägg dig, det är natt & man ska sova nu ".  Vad gör man när man bara har två armar?. Maja tyckte ett tag att jag vill se på Lady & Luffsen, kl 01,30 nej tack. Sen när väl Noel somnar så har jag ju Maja bredvid mig som hostar & snorar, vill ha nässpray & kissnödig.....

I natt var jag ju hemma igen & Marcus var också hemma, så då har han hjälpt mig. Stoppat in nappen ett par gånger i natt & var uppe vid 03 & rensade näsan på Noel & gav näsdroppar. Jag ammade efter det & sen så sov han till hela 06,30 jippi, eller var ja ironiskt nu?!..... Maja sov dock till 07,30. Tänk om lilleman också hade gjort det.

Nej slut på gnällandet. Jag älskar mina barn över allt annat. Behöver bara sova lite ;-).

Hörs. Kram kram


Myser lite med morfar



Jobbigt att va snuvig & inte sova ordentligt på natten, ja då somnar man så här ;-)



Det är jätte mysigt att ge flaskan :-)



Gymmar lite. Det är roligt.



Fast man blir trött av det också ;-)



Lillrumpa :-) Så go





Lite deppig.

Ja som sagt lite deppig. Marcus åkte till Göteborg nu ikväll så jag & barnen blir själva tills fredag. Tråkigt vi saknar dig redan pappa :-(.
Till råga på allt så var Noel jätte ledsen i kväll & ville inte bli ner lagd i sin säng. Skulle bara vara i min famn. Han somnade dock till slut. Strax efter nio. Hoppas han får sova några timmar innan det är dax för ammning.

I morron när lill skruttan har varit på dagis så åker vi till mormor & morfar i Nyköping & är där tills fredag. Så riktigt ensamna blir vi inte. På onsdag ska jag, Maja, Noel & moster på stan & fika & Maja ska få handla nåt från leksaksaffären. Ska bli mysigt att komma iväg lite. Har inte träffat mormor & morfar sen Noel döptes.

Igår var vi på flyguppvisning här i Linköping. Thea med familj var också med. Vi hade jätte mysigt & idag har Maja busat med William nästan hela dagen. Marcus hade Maja & William en stund på eftermiddan när ja & Hanna var på Lingon & blåbärsparty hos Jonna. De var trevligt. Köpte dock inget. Kläderna är aningen dyra & så fanns de inget som ja fastnade så där mycket för. Marcus tog barnen till lekparken & när vi kom hem så hade de precis fikat bulle & saft :-). De hade haft jätte kul. Du är go du marcus. Puss på dig.

Eftersom pappa är borta så får Maja sova i våran säng. Mamma tycker det är såå mysigt & underbart att ha dig bredvid sig lilla Maja. Älskar dig så mycket gumman.

Kanske inte har skrivit det men Noel har fått gröt några gånger nu & han får ersättning det sista på kvällen nu, efter att jag har ammat han. Han är så duktig att ta flaskan, han riktigt hugger efter den hihi. Min lilla cobra haha.
Gröt är han också duktig på att äta men ibland blir han lite ledsen, vet ej om det går för sakta eller vad det är riktigt, men vi lär oss väl snart ;-).


Kram till er alla där ute.


Han är så söt så ja tror ja spricker av stolthet. Älskar min Noel.



Somnade till slut i mammas trygga famn. Finns inget bättre. Puss.



  Ge mig mat.                   Mums                      Sa du nåt??              Mmmmmm  
         



     Jaaa va gott!!

     Ni kan klicka på de små bilderna så blir de större :-)


Åh vad jag älskar min Maja :-)

Jag är så glad att ja har min lilla Maja.
Håller på att sy nya gardiner till Majas rum & när ja då står på stolen & ska hänga upp dem så ser ja Maja & Hugo genom fönstret. De leker & har så roligt. Då blir jag så där glad & stolt som bara en mamma kan bli & tänker att det där är min lilla tös. Hon är så fin. Vi älskar dig Maja. Vad vore livet utan dig? Vad vore livet utan Marcus, utan Noel. Jag är så lycklig & nöjd med livet just nu. Är så glad för det jag har & hoppas att Marcus & mina barn vet vad de betyder för mig.
Älskar er så. Ni gör mig hel. Pussar i massor.


Maja & Hugo ser på tv & myser. Gullungar.



Maja & Rebecka fikar & ser på tv. Så söta.





RSS 2.0