Äntligen är sommaren här......

å det är så underbart. Vi njuter i fulla drag. Igår rensade jag lite till i häckarna, ska eventuellt göra lite till idag. Det är ju ett "par meter" så det tar ju lite tid.
Var till bm på efterkontroll också & allt hade läkt fint.
Efter det gick vi till trädgårdsföreningen, en jätte fin park med en massa fina blommor. Lekpark & glass så klart. Jätte mysigt.

Håll i er nu..... sen så var vi & kikade på blommor & krukor men som vanligt kunde jag inte bestämma mig hahahah.
Nu har ju Marcus talat om att man kan borra hål även i de krukorna som inte har det, så nu har jag ju lite att välja på iaf.
De har 30% på Coop så vi ska dit & titta idag, stackars Marcus.
Detta med blommor hänger som ett mörkt moln över mig. Vill ju ha fint, alla andra har ju planterat redan men nu känns det inte kul längre utan bara ett "jädrans" måste.
Hoppas på att få det klart snart, bildbevis kommer såklart, vågar inget annat nu när jag klagat så ;-)

Snart ska jag iväg på läkarkontroll med lilleman. Uppgifter kommer.

Ha en underbar dag i solen alla mina trogna läsare ( önskar mera kommentarer från er ).

Varma & soliga kramar.

Blomkrukor..........

Ja dessa blomkrukor gör mig snart galen. Hittar ju inga & varje gång jag är iväg & letar kommer jag alltid hem med blommor...... Fint blir det iaf. Jag & Noel var iväg en sväng idag till City Gross & en bolmbutik i Mantorp men som vanligt hitta jag inget & igår var jag & grannen Malin iväg till Blomstertorget, hitta inget där heller förutom blommor att ha inne.....Lägger upp lite bilder på blommorna jag köpte & planterade igår kväll. Köpte även en kruka & dekorationer & stenar. Blev bra tycker jag.

Nu äntligen sover Maja. Marcus kom hem sent idag, 19,20. Han går på semester i morron. Underbart :-)Lediga i nästan 6 veckor ihop, vi hinner nog tröttna på varann.... hahaha.

Nu ska jag ta reda på tvätten, blää.....
Kanske njuta av en kaffe först  ;-)

Vilket underbart väder de är nu, strålande sol & blå himmel i tre dar nu, me like.

Vi ses Kramis


Så här blev det.






Maja ser på tv & äter bulle. På golvet.......



Å här står vi inte alls nära tvn. Vi har ju en sån liten tv.......



Är han inte söt i sin Puma body??


Lugn midsommar!

Blev inget besök av Maarit & Patrik i torsdags. Marcus vaknade med 38,8 i feber & var jätte dålig så vi sköt lite på besöket.
Tyvärr så missade Marcus Majas midsommar firande på dagis då också.
Barnen var jätte duktiga när de dansade & sjöng runt stången. Efteråt blev de glass & maränger, mums.
Hann precis äta klart sen kom regnet.
Senare på kvällen kom mostrarna Susanne & Milla & ska stanna över midsommar helgen. Jätte roligt.

På midsommarafton så åkte jag, Noel, Maja & Milla till Östra Harg på midsommar firande & dans runt stången.
Vi hade först åkt till Tallboda firande ( trodde att det var där vi skulle möta upp Thea & Mats men det var fel ställe ), Maja fiskade fiskdamm & fick en påse godis ;-). Efter det åkte vi som sagt till Östra Harg till Thea & Mats.
Där dansade Jag, Maja, Thea & Mats runt stången men efter ett tag var det bara jag & Mats som dansade. maja & Thea knatade iväg hahaha.
Sen hem & åt jordgubbar & grädde, spelade kubb med grannarna Hanna & Anders & dansade lite till runt deras midsommarstång som de gjort själva, jätte fin.
På kvällen blev det lite grillat. gott som alltid.
Stackars älsklingen var med så gott han kunde. Var dock hemma med Susanne & vilade när vi var iväg på dansen.

Lördag & söndag kom & gick de med, var väldigt lugna & sköna dagar.
Moster Susanne & moster Milla åkte hem i söndags. Jisses va tomt de blev då. Grät lite grann. Så tråkigt att Susanne bor så långt bort.

Susanne hade köpt en liten Pixbok till Maja med en massa ramsor i som man samtidigt gör rörelser till, gissa om Maja gillade den. Har läst den hundra gånger......
Den är perfekt att läsa när jag sitter & ammar Noel, då får Maja känna sig lite delaktig hon med, så tack moster, den var värd sina pengar i guld.
Maja vill gå på promenad med hundarna snart igen & plocka blommor :-).


Idag måndag så kom Maarit, Patrik & Oscar på besök. De hade även med sig två av Maarits systers barn, Linnéa & jacob.
Jag, Maja & Noel mötte upp dem vid Ikea där vi käkade lite lunch. maja var jätte duktig & sa "mamma jag vill ha mera" när maten var slut. Det var köttfärssås & pasta, sen en glass till efterrätt.
Blev en plastbunke & slickepott på Ikea & en body, strumpor & shorts på Lindex till lilleman.
Sen bar det av hem till Linghem på kaffe, kladdkaka & grädde. Linnéa åkte med oss hem i bilen vilket var en lycka för Maja.
Efter det ville Maja & Jacob bada, värmen kom ju äntligen idag. Oscar badade lite han med ;-). Han är såå otroligt söt & han har blivit så stor & duktig sen vi såg han vid nyår. Tiden går för fort & ni bor alldeles för långt bort. Vi saknar er så mycket.
När Marcus kom hem ( ja han har jobbat idag ) så grillade vi. Kött, Stripes, sås & sallad. Gottit.
Jacob & Linnéa är jätte gulliga & duktiga. Jacob har lekt jätte mycket med Maja & Linnéa har hjälp till med Noel, bytte blöja & bar omkring på han. Så duktig. Tror hon tyckte det var mysigt med en liten bebis ;-).  Tina du kan va stolt, du har jätte fina barn.
Maja sa till Linnéa "du kan stanna kvar här" när de skulle åka hem ;-). Spännande att ha en lite större tjej här.
Vi fick jätte fina presenter till barnen. Fick även presenter från deras vän Joan som har varit med dem här en vecka. Tusen tack för allt. Vi älskar er. Thank you very much Joan for the lovely gifts to my children. To bad you already went home so you could not be here today.
Nu har de åkt hem & jag har gråtit en skvätt. Hoppas vi får råd att åka till dem snart.

Lägger upp lite bilder på presenterna & från i helgen.

Tjingeling så länge & kramis.

Alvin, Maja & Leo. Så söta!



Midsommardans på dagis.



Dans hos grannarna.



Mys i soffan med moster Susanne.



Linnéa trött & njuter i solen. Jacob lite mera spring i bena ;-)



Oscar & Patrik.



Kladdkaka på altanen, kan de bli bättre?!



   

   


Marcus tur!!!

Nu är det Marcus tur att va dålig. Feber, hosta & whiskey röst, med andra ord jätte hes. Stackars.
Ska de aldrig ta slut..... Skönt att det snart är semester.

I morron ska Maja ha lite midsommar firande på dagis mellan klockan 9-11. Dansa runt midsommarstången.
Alla barnen hade övat på "små grodorna" idag. Jätte sött. Ska bli så kul att se dem alla. Hoppas vädret blir bra bara.
Efter det så får vi besök av Maarit, Patrik & Oscar (de bor i Philadelphia). De har även med sig Joan så det blir till att prata "svengelska" hahaha. Jätte roligt ska de bli.
Även moster Susanne kommer i morron & ska stanna över helgen. Jätte mysigt.

Var iväg en sväng förut idag & skulle se om jag kunde hitta några snygga ute krukor till altanen & framsidan.
Fast det verkar omöjligt om man inte vill hosta upp ca 600kr för en enda kruka, tack men nej tack.
Så om någon kan tipsa om var de har relativt billiga ute krukor, ca 200kr/st, kan ni väl lämna en kommentar. Uppskattas :-). Vill helst ha svart eller mörkgrå & tunga, inga sånna lätta, tror jag iallafall ;-) & så runda. Krav.... nej nej inte jag inte. Hahahah & när man väl har hittat krukorna, ja då ska de ju va blommor i dem, svårt att välja, finns ju så många fina så man vill ju ha alla & så ska de ju planteras också. En heltids dag med andra ord men fint blir det förhoppningsvis ;-).
Hittade dock tre Orkidéer & två krukor, alltid nåt men nu var det ju inte till köket jag skulle handla, råkade bara bli så......

Sen har jag dammsugit & torkat golven, vill ju ha lite fint när man får långväga besök.
Å badat lillfisen med.
Maja hade ett utbrott när hon skulle borsta tänderna med pappa innan sängdax så hon fick somna själv idag. Man känner sig hemsk & har dåligt samvete men ibland måste man vara bestämd & hård. Ja ni som känner oss vet ju.....
Hon kan bli rätt arg & hon brås på mig då, lika bra att jag säger det själv............

Nu ska jag gå ner & pussa på min sjuka karl. När en karl är riktigt förkyld....... ;-)
Nej då älskling, jag lider med dig. Hoppas du blir bättre snart. Älskar dig & våra barn. Ni är mitt allt.


En snabb uppdatering!

Jag mådde ju inte så bra i helgen men vi gick ut & åt iallafall. Vet ju inte hur länge det dröjer tills nästa tillfälle ges ;-)
Maten var okej men inget extra tyvärr. Ändå skönt att komma iväg en stund. Noel var jätte duktig & låg så snällt i sin vagn & naturligtvis så var det ammningsdax när varmrätten kom in ;-). Han kände på lukten att det var oxfilé & ville också smaka lite ;-)

Idag var vi till bvc. Lilleman väger nu 5370gram, 56cm lång & 38,8 runt huvudet. Det går undan vill ja lova. Trots att han har varit snuvig i ca två veckor & haft jobbigt att andas. Börjar så saktligen bli bättre.
I natt sov han från 21,30 till 03,00, gud va skönt.
Tyvärr så blev ju jag dålig under natten. Fick tillbaka urinvägsinflammationen, fy fasan alltså.
Ringde vårdcentralen & undrade om jag kunde komma in & lämna urinprov när vi ändå skulle till bvc. Gick bra det & jag fick en ny pencilinomgång på 10 dagar istället för 7 som jag hade sist.
Får jag tillbaka det en tredje gång så skulle jag få träffa en läkare & som skulle kolla lite noggrannare på mig. De misstänker att det har gått längre upp vilket jag också tror. Har ju så ont i ryggen & högt upp i magen. Men men det blir nog bra till slut.

Nu njuter jag av en kopp kaffe med vaniljsmak & Marcus nattar Maja sen ska han fortsätta klippa gräsmattan. Det behövs ;-)

Tjingeling!

Maja hos mormor & morfar!

Idag åkte jag, Maja & Noel till Milla & hälsade på. Hon har fått det jätte fint i lägenheten. Mormor & morfar kom också dit en stund. Pappa hjälpte henne att sätta upp två hyllor. Blev bra.

Sen åkte vi med mormor & morfar hem. Maja ska sova där till på söndag.
Hon behöver få vara minst ett tag & få all uppmärksamhet & vi behöver vila lite. japp de är "lite" jobbigt med två små, så lite avlastning är aldrig fel. Fatta vi får två sovmornar i rad ( tillsammans ), det har inte hänt sen innan vi fick Maja.
Jag & Marcus ska ut & äta tre rätters i morron på en resturang här i Linköping som heter Parisien. Ska bli så gott.
Bara inte jag blir sämre. Jag har nämligen blivit lite snuvig & har ont i halsen morron & kväll.
Dessutom så fick jag ögoninflammation i natt, dock inte så farligt än men man vet ju aldrig.
Vi hoppas på det bästa iaf.

När jag & Noel kom hem ikväll så var jag så trött att jag somnade en stund på soffan.
Marcus tände en brasa till mig, har ju regnat hela dagen så det var lite ruggigt & sen så gjorde han sin special pizza.
Jätte gott. Tack älskling.

Jag ringde mormor för att höra hur det gick med maja & just då var Maja ledsen. Mormor hade frågat om de skulle gå upp & bädda & hon ville väl inte sova riktigt än & blev ledsen & ropa efter mamma.
Hon fick prata med mig & hon snyftar fram "mamm jag vill åka hem". Åhh vad det värkte i mammas hjärta. Nära att jag hoppade in i bilen & åkte & hämta skruttan.
Sa till mormor att avleda & fråga om hon ville ha glass. Gissa om de gick bra? ;-)
Mormor ringde sen senare & sa att det hade gått så bra & att de hade läst två sagor & att hon sov så gott. Skönt då kan jag andas ut.

Igår efter att jag hämtat Maja på dagis så följde Hanna, Willian & Towe med hem på mellis. William & Maja busade men mest så var de osams & grinade. Hade nog varit en jobbig dag på dagis för sen när de hade gått hem så sov båda mina barn en bra stund.
En i soffan & en på golvet nedanför. Hahahah titta på bilden nedan, så söta mina älsklingar.
Älskar er för alltid. Älskar så det gör ont i hjärtat. Bara en mamma & pappa kan förstå. Puss mina sötisar.



Choklad glass är gott!


Barnakuten med Noel!

Igår kväll så tyckte vi att Noel blev sämre. Han har ju nu haft problem med ögonen lite mer än en vecka & varit snuvig &  det verkar inte ge sig & nu så är det ju i båda ögonen, dessutom är han jätte tät i näsan & jag droppar med koksaltlösning flera gånger per dag & suger rent med "näsfrida". Han kändes även jätte varm så vi kollade tempen & den låg på 38,5 & så hostade han lite & sen så låg han & grymta & var inte alls nöjd. Han gurgla från halsen & det kom bubblor & slem ut genom munnen. Lät som att han hade jobbigt att andas så jag ringde sjukvårdsupplysningen som i sin tur ringde barnakuten för råd & där sa de att ge en halv panodil & kom in så vi får titta på honom.
Sagt & gjort vi gav Noel panodil & sen då hur skulle vi göra, klockan var ju strax innan 23 & Maja sov. Vi såg att det fortfarande lyste inne hos Malin & Peppe ( grannarna mitt emot ), så vi ringde in till dem & fråga om någon av dem ville komma in & vara här hos Maja under tiden som vi åkte in. Goa som de alltid är så var ju det naturligtvis inget problem. Peppe kom in trots att klockan var så mycket & att han skulle upp 05,20 på morronen. Tack Peppe & Malin för att ni är sånna goa grannar & vänner. Vi tycker så mycket om er.

Vi kom in till barnakuten strax efter 23. Fick direkt träffa en sköterska som sa att vi skulle klä utav Noel & ta en nakenvikt på honom. Han vägde 5070gram nu.
Därefter så kollade hon syresättningen & pulsen & det såg jätte fint ut. Sköterskan ville sen att jag skulle amma Noel & väga honom igen sen efter det & se hur mycket han får i sig.
Efter ammningen vägde han 5190gram, han hade alltså fått i sig 120 gram.
Ingen tvekan om att det finns mat så det räcker & det märks ju om inte annat på hans viktuppgång. Det är ju ändå skönt att veta. De ville även ha ett kissprov från honom så han fick ligga naken i mitt knä & amma. Jag naturligtvis ett skydd i knät ;-). Tur var det för han bajsade på mig. Vi la iallafall en mugg vid honom som han så duktigt kissade i. Urinen såg jättefin ut så det kändes också jätte bra.
Efter det så kom doktor per in & tittade på Noel. Lyssnade på lungor & hjärta, lät även Marcus lyssna.
Klämde på magen, såg jätte otäckt ut när han gjorde det. Han klämde ju jätte mycket & jag sa att det där vill jag inte titta på men som doktorn då sa att hade han haft ont eller inte gillat det så hade han ju gråtit & Noel låg där så nöjd, duktig våran kille.
Avslutningsvis så tittade han i ögonen & näsan. Han sa att vi har en jätte fin kille som troligtvis bara har ett virus. Vi skulle fortsätta ge panodil till febern går ner, vilket den redan gjort för nu i morse låg den på 37,5. Jätte skönt.
Det var ändå skönt att få bekräftat att allt var som det skulle. Åker hellre in en gång för mycket. När det kommer till ens barn, som är ens allt så gör man vad som hellst för dem.
Doktor Per tyckte iaf att det var bra att vi kom in med Noel då det kan vara lite lurigt med andningen på så här små bebisar. De andas ju trots allt bara genom näsan när de är så här små, så det var viktigt att vi fortsätter att spola rent näsan.

När vi kom hem 00,30 så hade Maja bara en kvart innan vaknat & varit lite ledsen, men Peppe hade lyft upp henne & sagt att pappa & mamma är till doktorn men Noel & sen gått in & lagt henne i sängen & suttit hos henne en stund. Duktig liten tjeja & Peppe med ;-).
Vi tackade Peppe & han gick in & la sig & vi gjorde likadant, klockan var ju 00,45, gäsp.

I morse kom söta lilla Maja in till oss med pottan & sa titta mamma & pappa jag har kissat. Hon är så duktig. är så stolt över denna lilla tjej.
Marcus gick upp med henne, han hade lovat mig att åka lite senare till jobbet idag så att han kunde lämna henne på dagis. Tack älskling, jag behövde verkligen sova. För nu är det väl min tur.... Hade 37,6 i temp i morse, inte så mycket eg men jag ligger ganska lågt annars. Jag har lite ont i halsen på morronen också & sen så är jag lite snuvig nu. Fast det var väl egentligen väntat.
Typiskt skulle jag vilja säga för vi hade tänkt att mormor & morfar skulle vara lite barnvakt till Maja så att vi kunde gå ut & äta. Marcus fick ju en middag för två av jobbet som tack för bra jobbat för ca ett år sen. Det blir ju aldrig av & nu när vi hade tänkt så kanske jag ska bli dålig också & Noel är ju redan dålig & mormor är ju så infektionskänslig så då ska vi nog inte dra dit en massa basiller, men men vi får se vad som händer. Vi kan ju piggna på oss. Hoppas det för jag & Marcus skulle behöva lite egentid. Inte ofta som vi haft barnvakt.
Vill inte det heller för jag älskar att vara med mina barn men nu sen lillebror kommit så har det varit lite jobbigt emellanåt, mest för att man får sova så lite, men jag klagar absolut inte. Skulle inte vilja ha det annorlunda. Jag är så lyckligt lottad som har två så fina barn & en underbar kille. älskar dem så mycket. Kan inte beskrivas i ord.
Puss & kram mina godingar, ni är mitt allt.

Tjingeling ;-)

Shopping & Fika!

Idag åkte Noel & jag in  till Ikanohuset & shoppade lite när vi lämnat lillfia på dagis.
Vi hittade en hel del, dyrt blev de iallafall.

När vi hämtat Maja på dagis gick vi hem till William på lite fika, mellis & lek.
Maja var dock inte så snäll mot William hela tiden. Skulle ha allt som han hade. En gång så tog hon tag i hans näsa & nöp till. Alltså jag tror jag blir galen & skämdes en del vill jag lova ( om du läser detta Hanna så förlåt & Majas vägnar ). Hon har två öron men på sistone hör hon inte med dem........ Är väl tre års trots blandat med att ha fått en lillebror & därmed mindre uppmärksamhet. Tack & lov så är hon jätte go med lillebror, så än så länge ingen svartsjuka på honom, peppar peppar.

När pappa kom hem så gjorde han stekt hot dogs & snabb makaroner, vilka lyx middagar vi har hahaha.
fast vi blev mätta, det är gott & framförallt Maja äter. Då är vi alla glada.
Under tiden som Marcus laga mat så dammsög jag. Tycker inte jag gör annat här hemma. Det & tvättar..... usch va tråkigt.

Jag börjar känna mig lite små snuvig också, kanske inte så konstigt då båda barnen är snuviga. Noel är sämre i sitt öga. Var till apoteket & inhandlade lite koksaltlösning, kompresser & engångs servetter med koksaltlösning som är super att ha med sig i skötväskan.

Nu kom Marcus hem, han cyklade till affären & handlade bh inlägg till mig som jag glömde idag. Minnet är bra men det försvann sen jag fick barn & nu är det precis hopplöst. Glömmer en massa & kommer inte ihåg alls.

Nu ska Maja sova & Noel gråter efter sällskap.

Så på återseende.

Stor kram.

Måndag, ny vecka!

Idag på förmiddan så var vi till lekparken med Hanna, William & Towe.
Maja & William lekte jätte mycket. Gungade, busade, klättrade & red på en kossa haha båda två samtidigt, sötisar. Gjorde också lite mat till mig & Hanna, så gulliga.
De fick iaf lite frisk luft & springa av sig lite & mammorna fick lite lugn & ro. Noel & Towe sov så gott i sina vagnar.
Efter lekstunden följde de med oss hem på lite lunch. Kokt korv med bröd & lite potatissallad. Lyx lunch ;-)
Ibland får man vara lite bekväm. Drack även kaffe & ojdå det blev visst en glass strut till ;-).
Så här kan jag ju inte hålla på & fika om jag vill gå ner i vikt.... Men det är ju så gott med allt onyttigt, jaja jag har iaf gått ner ca 11kg, inte så illa ändå.

På eftermiddan så har jag & Maja haft lite kvalitetstid. Vi har pusslat, myst i soffan & tittat på Emil i Lönneberga.

Nu ska ja gå ner & steka pannkakor & vispa lite vaniljvisp till, mums va gott.

Morsning korsning

Hej igen!

Idag har vi grejat massor. Marcus & Maja har tvättat båda bilarna, sen så har Marcus kollat bromsarna på Forden.
Jag har tvättat två maskiner & dammsugit både uppe & nere.
Jag & grannen Malin mitt emot gick en promenad på en timme & på vägen tillbaka passade vi på att handla lite.
När jag kom hem från promenaden så fikade vi lite.
Sen var Maja ute & blåste en massa såpbubblor. Jätte kul hade hon.

Marcus grillade kyckling till oss sen, jätte gott. Mums filibabba.
Nu precis så har Maja somnat & innan dess så var det duschen som gällde.

Nu bäddar Marcus rent i våran säng. Duktig han. Visst har jag bra pli på han...... ;-)

Bara för att jag sa förut att Noel var bättre i ögat så har det nu börjat bli lite vattnigt i båda två istället.
Stackare. Både ögon & näsa som är tokiga nu. Inte lätt & va liten.

Snart ska lilleman få bada. Det älskar han. Han blir jätte lugn då. Bara flyter omkring i baljan & ser helnöjd ut ;-)

Jaha i morron är man ensam med två barn igen då. Helgerna går alldeles för fort.
Ja ja snart semester & förhoppningsvis även lite sol & värme.

Ha de bra alla trogna läsare.

Vi hörs snart igen.

Kram kram


Tvätta tvätta. Se så duktiga de var :-)



Så här fina är mina biltvättare :-)



Mammas lilla prins dålig idag!



Bubblor är roligt!



Sjuka barn!

Japp vi har sjuka barn. Förkylda båda två. hade en rätt jobbig natt & tidig morron.
Ammade Noel kl 00, 02, 05. Kl 05,30 kom Maja in till oss & sa att hon ville ha pyjamasbyxor då vi la henne utan. Marcus gick då upp & tog på henne det & sen kissade hon pottan. Då sa hon "jag vill ha snopp, jag har snippa & Noel har snopp", sötis. Stackarn har huvudbry hahaha.
Efter det kom de in till mig & Maja la sig mellan oss & vi försökte somna om allihopa. men det gick sådär. Maja låg & hosta & snora. Fick lite nässpray. Tog upp Noel & gav honom lite koksaltlösning & sög upp lite snor ur näsan. La tillbaka han i sängen men han bara låg där & grymta & snora, spottade ut nappen, ville ha nappen. Jag gjorde inget annat än hoppa upp & ner ur sängen ;-), man får motion även nattetid :-). Efter ett tag tog jag upp Noel igen & då hade han kissat igenom, jaha byta blöja igen.
Sen tänker jag nu kanska jag får sova lite då säger Maja "jag vill titta tv". Marcus går ner & sätter på tvn åt henne men då känner jag att nu kan ja lika gärna gå upp. Jag kunde ändå inte somna om & hungrig var jag. Så idag blev det en tidig morron.
Har glömt att säga att Noel är bättre i sitt öga. Skönt.
Vi låter pappa få lite sovmorron idag för det fick mamma igår.
Äta frukost hela familjen & mysa.... Tja det kanske kommer.
Just nu har ja Maja bredvid mig. Hon kollar Bollibompa på nätet. Ska börjas i tid med datorer.... :-)
Nu ska ja hämta min andra kaffekopp.

På återseende & god morron.
Kram kram

Noel en månad idag!

Idag är lilleman en månad. Gud va tiden går fort. Alldeles för fort.
Som sagt så blev ju jag sjuk natten till fredag. Började redan lite i torsdags, bara att jag trodde jag var extra trött på em. Höll dock på att svimma när jag var & hämta Maja på dagis.
Sen var jag så trött att jag låg på soffan med Noel på bröstet & sov & stackars Maja fick roa sig själv & tittade på tv & rätt vad det var så kom Maja med pottan & sa "titta mamma jag har kissat". Min duktiga tös. Förlåt mig för att jag inte riktigt orkar ibland.

Hade ont i magen & ryggen hela natten. Frös & var uppe & kissade hela tiden. Det kändes som att jag skulle kissa på mig & så kom det bara några droppar. Hela magen krampade när jag kissade.
Jag gick upp tidigt i fredas & duschade & försökte göra mig iordning för att åka på begravning men det gick bara inte. jag hade så ont i magen & ryggen att jag varken kunde gå, stå el sitta. När Marcus kom in i badrummet & jag stod & grät &   duschade jätte varmt vatten på magen & ryggen så sa han att vi kunde inte åka. Jag gick ut & la mig på soffan & vänta på att vårdcentralen skulle ringa upp mig. Pratade med dem & de sa att jag skulle lämna urinprov.
jag hade provrör hemma som jag kissade i & som Marcus sen åkte till vårdcentralen med.
De ringde sen tillbaka & sa att jag hade en bakterie. Antagligen urinvägsinfektion eller njurbäcksinflammation.
De skulle skicka proverna vidare så på måndag eller tisdag vet jag mera exakt vad det är, men jag fick pencilin som biter mot båda. Låg på soffan hela dagen. Ena stunden frös jag så jag hackade tänder & i nästa så svettades jag. Gjorde inget den dagen förutom att amma Noel. Stackars Marcus fick sköta om två barn & en sjuk Carola. Tack älskling för att du är så go.
Älskar dig & våra underbara barn.

Idag var jag lite bättre så vi åkte & hälsade på Milla på eftermiddan. Hon flyttade igår. Till en lägenhet i Harg i Nyköping.
Hon & Tony har flyttat ifrån varann men jag hoppas att det blir bra. Hon hade fått iordning jätte bra. Det blir jätte fint där.
Milla hade sparat vårat gammla dockhus till Maja så att hon ska ha nåt att leka med där. Gissa om nån var glad. Maja ville inte åka hem sen.
Mormor & morfar var också där, så vi passade på att gratta morfar som fyller år på måndag. Vi hade köpt en skjorta & några strumpor. När mormor & morfar skulle åka hem fråga morfar om Maja ville följa med. Gissa vad svaret blev.... ja precis. Maja gick & tog på sig skorna & sa sova mormor & morfar. Stackars liten. Hon ska få sova hos dem nån annan helg.

Nu precis så har Sverige förlorat mot Danmark i VM kval i fotboll. Attans också.
Marcus duschar & jag sitter här, men nu ska jag krypa ner under täcket.
Ha en fortsatt bra helg alla.
Kramar från oss.

                                 Gullunge!



                                 Samma frisyr som mamma har ;-)



                               Så fin så :-)


Begravning!

Igår var ingen rolig dag. Vår vän David begravdes. Vi skulle ha varit där om inte jag hade blivit sjuk. Låg med 38,6 i feber & sen urinvägsinfektion el njurbäcksinflammation. Hade så gärna velat vara med som stöd för Kenzie & för att få ta farväl av David. Klockan 14 när begravningen började så tände vi ett ljus & bad en bön för dig David. Vi grät & kramades.
Känns så hemskt, så overkligt. Det här ska ju inte hända, detta får bara inte hända. Kan inte förstå att det hänt. Vill inte förstå.
Älskade Kenzie, älskade Kenzie. Ni som precis hade blivit fyra. Vi tänker på dig & på dina barn. Du har två helt underbara barn & David lever kvar i dem. Kan inte alls föreställa mig vad du går igenom nu. Önskar att det fanns nåt jag kunde göra som lindrade din smärta. Vet bara att du är stark & har dina barn & kommer att klara av detta, även om det inte känns så just nu & kanske inte vad du vill höra.
Du vet att vi finns här för er oavsett vad. Vi älskar dig gumman.

                                               Vila i frid David


Maja hos tandläkaren :-)

Åhh va det gick bra hos tandläkaren :-) Maja var så otroligt duktig. Maja tyckte att Therese tandläkaren pratade för mycket, hon frågade om hon var allergisk mot nåt & om telenummer & att adressen stämde & så & då sa Maja att "nu får du titta på mina tänder" & gapade hahaha så gullig. Hon hade tio tänder uppe & tio tänder nere. När tandläkaren frågade hur många tänder har du sa maja "jag har tre" hihi. När hon var klar fick hon en liten gose kanin. Nu så behöver hon inte gå på ett & ett halvt år.

Nu badar lillskruttan & lilleman sover i soffan.

Kram kram


 Lilla tandläkarkaninen

Gosfia badar & är lycklig :-)


Trött!!

I natt sov Noel bra, iaf fram tills kl 02,00 när Maja kom in & sa kissa. Då hade hon kissat i sängen stackarn. Ja då var det bara upp & börja bädda om sängen & då var de ju lika bra att väcka lilleman & byta blöja & amma. Annars hade jag väl bara hunnit somna om så hade han vaknat. Sen så var det dax att amma igen strax innan 05 & sen 07 är det ju morron & full fart på Maja. Ja ja slut på gnällandet, så är det att ha barn. Underbart alltså ;-).

Om ja nu är så trött vad gör jag då här. Ja just det. Ska amma Noel snart sen ska vi vila & mysa i soffan, gött.
Ska hämta Maja lite tidigare från dagis idag, hon ska som sagt till folktandvården. Ska bli spännande att se hur det går.

Jag återkommer......

By the way, man får lämna en kommentar också ;-)

Lite uppdatering!

I måndags så jobbade Marcus halvdag & kom hem efter lunch. Han hade då med sig 8st säckar täckbark & en säck blomjord. De 6 st säckarna vi hade räckte ju inte till framsidan & sen så vill ja lägga lite på baksidan med. Totalt gick det åt 8 st på framsidan. Men nu så är det klart & det blev jätte fint. Skönt, fast jag har nu ganska ont i ryggen.
Det var ju även denna dagen jätte varmt & strålande sol, såå underbart.
Maja badade i bassängen med grannpojkarna Alvin & leo. De sprang även i "blomman". Marcus också...... hihi. Roligt hade de iaf & så satte Marcus upp Majas strandtält/skydd, de tyckte hon va jätte kul.

Igår var jag till bvc med Noel. Nu väger han 4800gram, 55 cm lång & 37,7 cm runt huvudet. Växer så det knakar.
Helena säger att han är ett A barn, har jätte fint "bebis skinn", så slät & fin i hyn. är man stolt eller stolt? Jag gissar på stolt ;-)

Idag när vi hade lämnat Maja på dagis gick jag & Noel en promenad på ca 45min, skönt trots att vädret inte var det bästa. Vi passade även på att handla lite & när vi kom ut från affären så ösregna det så då fick vi stå & vänta en stund tills det lugnade ner sig lite.
Sen så käkade jag lite lunch & sen vilade jag i ca en timme, ammade & iväg & hämta skruttan på dagis.
Klockan 15 kom Pernilla på besök, mammas arbetskollega. Vi drack lite kaffe & pratade en massa skvaller.... ;-) trevligt hade vi.
Käkade lite middag & sen så skjutsade Marcus hem henne eller rättare sagt Pernilla fick köra hem då hon precis tagit sitt körkort. Grattis till dig gumman då du har varit så otroligt duktig. fast med andra ord får man se upp lite extra på vägarna nu då man kan möta dig när som helst ;-) haha......... skojja bara. Kram gumman.

Nu ska jag snart se mitt favorit program, Greys Anatomy.
I morron ska maja till folktandvården. Får se hur det går. Brås hon på mamma lär hon knappast öppna munnen & gör hon det så biter hon säkert tandläkaren i fingrarna & håller fast så han inte får ut dem igen hahaha. japp sådan var jag när jag var liten, hua inser vad jag har framför mig...... Nej då hon är såå go min fina tjej, mamma älsklar dig så.

Här kommer lite bilder också.
Bye bye

Roligt had de när de springer genom blomman. Kallt kallt vatten ;-)



Vi har en fjäril som maja fått av farmor & farfar som de sprang igenom sen.



Kolla in blötdjuret ligger i polen. Hon älskar att bada :-)



Älskar att ligga på mage. Såå söt.



Bara älskar dessa små fötter. Så otroligt mjuka & goa. mamma skulle
kunna äta upp dem ;-)


RSS 2.0