Fotografering!

Vi var ju och fotograferade Noel den 24 maj. Bilderna blev jätte bra & vi har nu fått dem & ja bara måste dela med mig  av några :-)
Bilderna är tagna av Lars Segerström. www.fotografls.se











Nypa pappa i näsan är kul :-)



Blir ni aldrig klara? :-)



Snart slut på semestern!

Ja nu är det snart slut på semestern. Alltid lika tråkigt, fast än har vi en vecka kvar men Marcus ska åka till herrljunga på tisdag & segelflyga till lördag. Tråkigt för mig men kul för Marcus.
Jag & barnen ska då passa på att åka & hälsa på mormor & morfar lite då.

Vad har vi gjort då.... Vi har varit i Göteborg & Liseberg. Det var en höjdare & Maja stortrivdes. Vi åkte med våra grannar Martin, Hanna, William & Towe. De började lite lätt med kanin båtarna sen så sa Maja "ja vill åka den där stora". De var alltså Rabalder ( berg & dalbana för de minsta ). Jaha tänkte jag, där tog de roliga slut. Efter den karusellen åker hon inget mera, hon blir väl vettskrämd stackarn, men icke då, "åka mera" tjöt hon av glädje. Så det blev en gång till innan vi gick hem. Hon åkte även flygplan, farfars bilar, grodan, & en massa annat. Hon älskade göteborgskaninerna men var lite rädd för dem också, ville att mamma skulle följa med fram & vågade inte ge nån kram hihi sötis.
När ja lite senare under dagen ammade Noel så somnade Maja i pappas knä. Jobbigt att va på Liseberg ;-).
Vi hade jätte tur med vädret. Regnade innan vi gick in & började när vi gick hem.
Vi bodde på Gothia Tower. Jätte fint rum & god hotell frukost :-). De hade även clowner som lekte med barnen i en lekhörna under frukosten.

Sen efter Liseberg så åkte vi till farmor & farfar. Hann även med en tripp till Ullared & gekås ;-)
Var även på kalas. Majas kusin Ludvig fyllde 5 år.

Sen kom mina systrar med barn på besök några dagar. En dag tog marcus med sig alla barnen till Busfabriken i Norrköping, med var också grannarna Peppe & Anders med barn. Så det var fullt ös kan man säga :-).
Jag, Milla & Susanne åkte då till Norrköping på shopping. Någon som blev överraskad?........... Nej tänkte väl det ;-)
Var också till Cloetta med barnen. Tycker inte att det är så billigt & bra där, men men roligt för killarna.

Jag har hunnit med att måla en picnic bänk till Maja & Marcus har monterat upp segeldukstak över altanen & nu håller han på att göra en dynlåda till mig. Duktiga älskling.

Maja fick iaf världens bästa present av oss innan vi åkte till göteborg, en tv i bilen. Tror ni hon blev glad eller..... Bästa hittills :-) Rekomenderas ;-)

Måste bara säga att Noel är så fruktansvärt snäll & go. Inga som hellst problem att ha med honom nånstans & så sover han så himla bra. Igår sov han från 21 till 06,30, helt underbart & han har sovit från ca 20 till 05,30 flera nätter. Alltså i ett sträck utan att äta. Duktig kille, mamma så stolt.
Nu har han börjat att jollra & skratta med. ja får alltit ett bamse leende på morronen när ja tar upp han & ska amma, då smälter mammas hjärta. Älskar dig så min lilla Noel.

Älskar mina tre godingar. Puss & kram på er.























Vilken värme!

Ja vilken värme vi har. Tropisk sådan. Idag hade vi 32 grader i skuggan, puh. Klagar absolut inte för jag älskar solen men det är synd om de små & äldre som har det jobbigt nu. Maja har varit dålig i magen i snart en vecka, på vårdcentralen & sjukvårdsupplysningen trodde de att det var klorvattnet, nåt hon ätit eller bara värmen, man kan bli dålig av värmen.

Jag lovade ju uppgifter från bvc & läkarbesöket sist. Lilleman var då 7 veckor & vägde 5920 gram, 57,5 cm lång & 39,5 i huvudomfång. Han växer så det knakar.

Annars har vi inte gjort så mycket. Varit på Himnabadet. Hade två heldagar där i helgen med lunch & fika, jätte mysigt. Sofie, Mats & Thea var också där. Maja var mer vild än tam. Hoppade från kanten ner till pappa & svalde en del vatten, därav den dåliga magen kanske ;-)

Hör & häpna..... jag har hittat krukor & blommor. Bilder kommer men inte idag.

Igår var vi till Söderköping & Göta kanal. Det är verkligen vackert där. Vi åt pizza till lunch & strosade runt lite. Passade på att klippa Maja som sedan själv fick väla färg i håret, blått, rosa & lila. Jätte fint....se själva.

Nu sover Noel. marcus håller på att montera segeldukstak, underbart härligt. Kommer bild en annan dag.
Maja är dock vaken än, hon sov middag idag så hon är piggelin nu. Mamma somnar väl före henne ikväll, gäsp.

Ha de gott allihopa & njut av sommar & semester :-)

Kram kram

Titta va jag är duktig att lyfta mitt huvud.



Åhh va mina killar är fina!



Sover gott i soffan.



Cola är jätte gott tycker jag :-)



Så här snygg blev jag efter klippningen :-)



Hittade en dansbana med en scen. kolla minen. Teaterapa.....



Ligger lite naken & luftar. Då blir man så här glad :-)



Ja värmen tar. Maja tar siesta med sina djur. Därför hon är vaken nu ;-)



Nu hör jag Maja sjunga, lille ko lille ko lille söte koooa. Hahaha. Kanske dax att ta in henne nu.
För nu vill jag sova iaf.

Thingeling!

RSS 2.0