Vi var visst inte bra än.....

I morse hade Noel 38,8 i feber. Han var sig inte alls lik. Ville inte bli nerlagd i sitt babygym som han älskar annars. Ville bara att pappa skulle bära runt på honom, han hängde som en trasa på axeln & gnydde. Stackarn. På eftermiddagen ringde jag till sjukvårdsupplysningen & vi fick komma till jourmottagningen på lasarettet. Mycket riktigt så var han dålig. Öroninflamation på vänstra örat. Kåvepenin (med frukt smak ) 3 gånger om dagen i 5 dagar. Stackars liten. Vi fick sitta & vänta i en & en halv timme innan vi fick komma in till läkaren. stackars barn, men Maja var så snäll & lekte. Hon hade med sig en docka som hon låste in i ett klädskåp ( hon låtsades låsa in den, hon bara stängde skåpet lite ) & där är den kvar nu. Vi glömde den hahaha, men det är säkert nåt annat barn som blir glad över att finna den & leka med den under tiden som den väntar på att få komma in till doktorn.
Väl inne hos doktorn så konstaterade hon att Noels vänstra öra var rött, svullet & trumhinnan buktade ut, var klara på tio minuter. Sen iväg till apoteket & bunkra upp lite ;-)
Iväg till Ica hemma & handla lite, hem & ge Noel medicin, amma & lite ersättning. Sen äta tacos. Gud så gott & nu sover båda barnen.
Noel min älskling hoppas du blir bättre nu. Mammas hjärta grät med dig idag. Du var så ledsen & grät jätte mycket när doktorn skulle titta dig i örat. Stackare, då gjorde det jätte ont i mamma men du var så duktig. Älskar dig Noel.

Måste bara berätta. Maja var för söt igår. Hon ville inte riktigt somna & Marcus var ju ute & staplade ved så när Idol började så fick hon sitta med mig i soffan med filt & mysa & vi åt clementiner. Fredagsmys ;-). När sen pappa kom in & gjorde oss sällis så sa Maja "jag vill ha mera clementin" då gick ja ut i köket & fyllde en skål med chips istället & gissa om någon blev glad. Ögon stora som tefat & ett jätte leende. Hon blev så glad att hon tjöt åhh pizza pizza pizza hahaha chips heter det ju gumman sa vi då ;-)
Hon fullkomligt mosade in chips i munnen sen. Fast hon äter inte så mycket så det gör inget. Lillsnuttan fick lite egentid själv med mamma & pappa, det behövde vi alla tre. Jätte mysigt. Vi älskar dig gumman.

Snart ska vi se en film eller kanske sova film......


By the way, jag har fått konkurans vid symaskinen. Marcus lagar en massa jeans. Hans går ju sönder mellan benen. Vet inte vad det beror på.......

Ha en fortsatt trevlig helg.

Kramar från la familia

Kommentarer
Postat av: ingegerd

Så underbart du skriver!! Hoppas att Noel har blivit piggare. Kram

2009-10-18 @ 18:27:09
Postat av: Etuna-magnus

Hälsa Markus att jag har samma problem med jeansen, det är ett fenomen som vi göteborgare lider av...vi är stora i grenen! ;-)

2009-10-19 @ 19:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0